Menu
K

IP FI*Valkokullan Waikiki JW DVM

 

Stamtavle Galleri Show Killinger

Waikiki - idaglig tale Kiks/Kiksen/Kiksemor er en fantastisk lille hunkat med en kæmpe personlighed. Selvom hun er lille af størrelse, så er hun meget harmonisk og rigtig fin teknisk. Hun har de skønneste dybblå øje, som man svømmer væk i. Et fint bygget hoved, med propotionerne iorden. Ørerne har en god størrelse og sidder en anelse højt på hovedet. Kikses pels er super silky, meget let at passe og groome.

Kiksen har været med på en del udstillinger som killing og ungdyr. Men har holdt en god lang pause fra showhalen, hvor hun har fået killinger og udviklet sig.

Hun stjal mit hjerte da hun var 3 uger gammel. Og heldigvis var opdrætteren med på, at hun skulle til Danmark at bo. Kiksens meget blå øjne er så intense, og når vi har øjenkontakt føler jeg, at hun ser lige ind i min sjæl.

I starten af Juni fødte Kiksemor 4 skønne killinger. Dette er Kiksemors sidste kuld, og hun skal nu nyde kastratlivet hos os  Jeg har besluttet mig for at hendes søn,  Bangin´Man  Skal overtage Keanus plads for hankat hos os.