Menu
K

Velkommen til min verden med Ragdolls

 

It's all about the love
It's all about the love

 

 

 

Vi venter kuld i starten af august

Årets første kuld vil se dagens lys i starten af august. Joy har været på date med Wolfgang.

Vi glæder os rigtig meget til at se udfaldet af denne kombination. Alle killinger vil blive blå bicolor

Fantastic Dolls Queen Elizabeth flytter til Danmark

Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere, at Fantastic Dolls Queen Elizabeth - i daglig tale Ella - snart flytter ind i katteriet. Ella er seal tabby bicolour og kommer fra Holland. Jeg takker mine gode venner Lotte og Ilonka Hofstee for denne dejlige pige, som oven i købet har en fantastisk stamtavle. 

Velkommen til IT*Purrstorm Life is for living

Vi kan ny byde velkommen til at en ny hunkat i katteriet. IT*Purrstorm Life is for living aka Lilli er en blå mitted ragdoll pige, der kommer fra det italienske opdræt Purrstorm, som også Jamie kommer fra. Jeg er meget taknemmelig over for mine venner Giulia og Claudia for at denne skønne pige må blive en del af mit opdræt. 

 

J'aime har født 3 drenge
søndag sidst på eftermiddagen kom de 3 Country-drenge til verden. Jeg havde en drøm om en lille pige, der kunne blive hjemme. Men Wolfe er åbenbart en hankat, der giver et stort flertal af drengebørn. Så den drøm må vente til 2025, når J'aime skal parres igen. 
Alle 3 vokser flot, og J'aime er en fantastisk omsorgsfuld mor.
Alle 3 vil senere blive sat til salg, da jeg ikke skal have flere hankatte 
Nabiha leder efter sin nye familie

Nabiha bliver neutraliseret sammen med sine killinger. Og leder derfor efter sin nye familie, hvor hun kan være i cetrum og drive tiden af på sofaen og en sikret have/altan. Nabiha er en smuk og kontaktsøgende pige på knap 2 år. Hun skal til en familie med tid. Jeg tror hun vil trives fint, med en enkelt hankastrat. Nabiha kan evt flytte sammen med en af sine drenge. Hun er forsikret i Etu.